tisdag 24 februari 2009

En LO

Har gjort en ny LO på Hildas alla olika miner, ja hon har väl säkert ett antal miner till men ja jag fick ju med några på denna LO iaf :-)
Från början va jag sååå missnöjd med denna men sen la jag till lite mer dekos och lite swirlstämplar m.m så nu är jag faktiskt nöjd iaf, haha!Idag har jag minsann smaskat på en semla!
Ja jag ska ju egentligen inte äta sånt onyttigt men vem kan låta bli en dag som denna, haha!
GOTT va det iaf för sambon hade köpt den på bästa semlekondiset - Gillberts på Ekhagen, enda stället de kan baka semlor där man inte behöver ta fram en sked för att skopa bort 40kg mandelmassa :-D

Nu ska här göras grattiskort, kalas i helgen då vi ska fira 4 som fyller år bla. lilla Hildis som blir 2 år den 28:e! Vart tog tiden vägen??

Kram på er!

Öhh.. ser nu att det försvunnit ett i i rubriken på LO:n men ja ni får väl tänka er ett i under pricken :-D3 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga bilder. Håller med om Gilberts semlor tyvärr blir det inga sådana idag. Får hålla tillgodo med Brilljantens. Tack för trevlig träff i helgen.
Cilla

Karin sa...

Vilken härlig layout! Jättefina bilder! =)
kram

Anonym sa...

Jag gillar din layout skarpt. Fotona är ju helt suveräna och så är du så duktig på att använda färger som rosa och lila. Något som jag önskar att jag vore bättre på.Det är alltid lika kul att kika in i affären för där finns så mycket att inspireras av.