tisdag 1 februari 2011

Tillbaka! =)

Hej på er!

OJ! Nu var det vääääldigt längesedan jag skrev nåt här på bloggen! Jag ska från och med nu försöka göra något åt detta =)
Ska nu sparka igång denna blogg och göra den levande igen! =)
Ja, jag hoppas på att det blir så iaf...
Förra veckan var sambon och jag på IKEA och strosade lite. När vi kom till avdelningen för tavlor och ramar kikade vi lite extra, vi var överrens om att vi hade dåligt med foton på barnen uppe på väggarna. Köpte dörför en vit tavellist och en ram med plats för 5 foton. Nu har ju vi "bara" 4 barn så i den 5:e tänkte jag man kunde sätta ett hjärta av något slag. Detta skulle vi ha i sovrummet var tanken...
Jag fixade fram bilder och blev väldigt sugen på att prova att göra ett distresshjärta med stämplar runt, såg detta på Formex och har även sett Kristinas alster...
Provade detta och det var så roligt!

Blev så bra ihop med barnens foton och jag blev väldigt nöjd. Blev inte att vi satte den i sovrummet utan i vår lilla genomgångshall =)

(hmm...lite snett fotat..)

Så här blev hjärtat, jag är nöjd =)


Har nu också äntligen "fått tummen ur" och fixat till min scraphörna igen.
Efter flytten av butiken från Huskvarna har mina grejer legat lite varstans i huset och det har därför varit vädigt svårt att komma igång med scrappandet igen, blir ett väldigt stort projekt när man ska leta efter grejer i hela huset...
Och visst, så snart sakerna var på plats blev det genast två LO`s scrappade! Det var verkligen jätteroligt!


För två veckor sedan fick min systerdotter och hennes sambo en liten tjej och Jamie blev storasyster! Så roligt och jag är så glad för deras skull!
Mindre roligt var att vi självklart blev sjuka, magsjuka, lagom tills de kom hem och när de första 3 barnen äntligen var smittfria fick det 4:e barnet det så därför har jag först IDAG fått se henne, lilla Millie. Sååå söt och så liten!
Ha det gott!
Kram Angelica

3 kommentarer:

Linda/Pieces by Pieces sa...

Men åhhh, vad fina alster Angelica - så himla kul att se dina saker! Hjärtat är supergulligt, ser nästan 3D ut ju! Och dina LO's är underbara! Vi ses nog snart igen:)

Kram så länge

Anna Smid sa...

Välkommen tillbaka!
Fotoramen med foton och hjärta är så himla vacker!

Ha en bra onsdag!

Anonym sa...

vad stora era barn har blivit