måndag 26 januari 2009

Måndag...

Jaha så va snart måndagen över, tiden rusar verkligen men det tycker väl de flesta :-)
Här hemma har vi sjuka barn igen, denna gång är det Ebbas tur. Som väl är så är hon pigg igen nu på kvällen men får va hemma en dag till från skolan....
Annars så har helgen varit kanon med en jättetrevlig och rolig scrapträff i butiken i lördags följt av kalas på em/kvällen.
Min syster fyllde 40 och min bror 25 så de slog ihop firandet och bjöd i lördags på god tacobuffé och citronfromage tårta - det va inte det sämsta man ätit precis :-D
Igår va det barnens tur att bestämma vad de helst ville göra och när vi frågade svarade de nästan i kör:
- Åka till McDonalds! Ja så så fick det bli + en lite tur på A6 :-)

Jag har i dagarna också hunnit göra en ny LO och ett kort med nya papper från American Crafts, resultatet finns i Hildas Rum bloggen så kika in där om du är nyfiken ;-)

Nä, nu ska jag tillbaka till soffan och slappa lite till :-)
Ha det gott!

5 kommentarer:

Emma sa...

Ja det var verkligen jätte kul å komma till dej i lördags, man behöver komma hemifrån ibland å göra något eget.
Tack för all beröm!! ;-) Men det rä ju så roligt så man utvecklas ju snabbt å finner nya grejjer hela tiden, men jag har gett upp akvarell pennor, tycker inte resultatet blir sådär jätte bra, kanske är det bättre men "vanlig akvarell" eller så är helt enkelt promarker eller liknande nåt för mig! Jag Gjorde 7 st grattiskort i går så nu får bannemej folk ta å fylla lite år!!! Gillade de nya papprena med sländorna på, blir murrigt mysiga kort av dem. Nu snöar det å jag ska åka å lämna på dagis, sen ska jag äta tårta, grannfrun har ju fyllt år så ett kort kommer till användning snabbt!
Jag kommer in i morgon, tar med mig Eva, hon kommer säkert åsså åfastna i det här, så har du ännu en ny kund!! Tar emd korten, du kanske vill låna dem å ha i butiken ett tag? Ja ja, pladder pladder! ha en bra dag!

Emma sa...

Uppdaterat!!!

Poohtra sa...

Hej vännen !
Kul att träffa dig igen. Nu är jag inloggad så jag kan lämna en kommentar! haha!
Sköt om dig.
kramis Petra

http://lottafruh.blogg.se sa...

Det låter inget vidare med halsfluss x 2! Hoppas att du blir piggare snart igen! Ser fram emot att få komma till din butik igen, så det måste nog bli en HVA -tur snart!
Kram på dej!
Lotta/ FruH

Emma sa...

hi hi, jag har en utmaning till dej i vite egnlarum bloggen!! bara att börjar räkna å se vad det blir för något!!!